EEN GOEDE AFSLUITING EN EEN NOG BETER BEGIN VOOR J.C. STABLES!

2014

2013 werd goed afgesloten door Jeanette. De laatste wedstrijd van het jaar was voor haar in Veendam. Daar behaalde ze goede resultaten met een 11e, 2e, en 3e plaats (finale) met Bugatti (Lux) in het ZZ, een 8e en een 2e plaats (finale) in het Z met Coco Chanel (Crown Z), en ook in het Z een 4e plaats in de finale met Zaza (Guidam).

Ze weet deze vorm ook door te zetten in 2014, want dit jaar begon met een vliegende start voor Jeanette. De eerste wedstrijd was gelijk het kringkampioenschap en deze won ze glansrijk in de klasse M met Redmill Bellenoir (Kreator). Na 2 foutloze rondes en ook een snelle foutloze barrage ronde mocht ze haarzelf kringkampioene noemen.

Vol goede moed maakte ze 5 dagen daarna met 5 paarden de lange reis naar Zeeland. Daar werd Jumping Indoor Nieuwland georganiseerd in accommodatie De Kroo Ruitersport. Deze JClange reis bleek niet voor niets, want het werd een bijzonder succesvol weekend. De eerste dag werd ze gelijk 4e en 7e in het ZZ met Bugatti (Lux) en Baluga (Landjonker). Met Coco Chanel (Crown Z) was ze 13e en met Zaza (Guidam) 23e van de 43 in de klasse Z, en daarmee was ze ook erg tevreden en een dubbel 0 ronde van Durante (Ustinov) zorgde voor een goede afsluiting van de eerste dag. De tweede dag begon direct goed met een dubbel 0 ronde en een 11e plek in het Z twee-fasen voor Zaza (Guidam), en helaas een fout met de goed springende Coco Chanel (Crown Z). Het vervolg was zelfs nog beter met een klinkende overwinning voor Jeanette en Baluga (Landjonker) in het nationaal 1.35, en mooie 3e plek voor Bugatti (Lux), en ook nog een 4e plek voor Bugatti in het 2e parcours. Durante (Ustinov) sloot de dag nog maar weer eens goed af met een spectaculaire 0 ronde in de klasse L. Op de laatste dag presteerde Jeanette weer bijzonder goed, want met de gebrande Bugatti (Lux) en de snelle Baluga (Landjonker) werd ze 3e en 4e in het ZZ. Kortom een succesvol weekend, waar ze tevreden op terug kan kijken, en dat Jeanette en haar paarden in vorm zijn mogen we wel zeggen!

12-01-2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *