CORBEEK ON TOUR IN SPANJE

14 maart 2014 was het zover: de 3 weken durende trip naar Spanje, waar al een half jaar planning aan vooraf gegaan was. Jeanette legde deze reis af met Durante (Ustinov), Zaza (Guidam), Baluga (Landjonker), Coco Chanel (Crown Z) en Bugatti (Lux Z).

Elke maandag was een vrije dag, en wat doe je als je dan zo dicht bij het strand bent? Juist, de zee in! Heerlijk ontspannend voor paard én ruiter!

Durante Spain

Dinsdag was elke week de eerste wedstrijddag, en Durante (Ustinov) beet in alle 3 de weken het spits af. Steeds een goed begin want hij sprong in de 6-jarigen erg overtuigende 0 rondes.

Zaza Spain

Zaza (Guidam) liep 1.20, 1.30 en 1.35, en liet haarzelf erg goed zien met super foutloze rondjes.

Coco ChCoco Spainanel (Crown Z) beleefde haar debuut in het 1.40 met topjockey Jeanette en ze wisten zich erg goed staande te houden in de toch behoorlijk moeilijke parcoursen.

Baluga Spain

De 8-jarige Baluga sprong zeer goed in het 1.20 en 1.30 en nam een aantal strikken mee naar huis.  

Bugatti Spain

De Lux Z afstammeling Bugatti sprong ook spectaculaire en ook met haar kon Jeanette op een aantal strikken rekenen. Alle paarden waren “top te passe” zoals ze liet weten in een reactie. Uiteindelijk kwam ze thuis met 13 strikken, een aantal waar ze voor een eerste buitenwedstrijd meer dan tevreden mee kon zijn.

Kortom: een goede tour, en op naar de volgende!

10-04-2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *